Video: Sophie Turner (Sansa Stark) en Joe Jonas getrouwd in Las Vegas
Sophie Turner en Joe Jonas zijn in Las Vegas getrouwd. Bekijk hieronder beelden van de ceremonie, die werd geleid door een look-a-like Elvis Presley. De twee stapten onverwacht in het huwelijksbootje nadat ze samen de Billboard Music Awards bijwoonden.

Elvis Presley en vrolijkheid

In het filmpje spreken de twee eerst hun huwelijkse geloftes uit. Daarna verklaart de nep Elvis Presley dat de twee getrouwd zijn. Terwijl hij ‘Viva Las Vegas’ zingt, begint iedereen te dansen en zingen, inclusief Joe en Sophie.
Het oogt allemaal erg vrolijk, maar ook chaotisch en niet gerepeteerd. Las Vegas staat erom bekend dat je er ongepland in het huwelijk kunt treden, al dan niet met een slokje op.

Populair showbizz-koppel

Beiden konden recent al op veel aandacht rekenen. Sophie Turner speelt Sansa Stark in de hitserie Game of Thrones, waarvan momenteel het laatste seizoen wordt uitgezonden. Joe Jonas is onderdeel van de Jonas Brothers, de populaire band die onlangs na jaren weer terug bij elkaar kwam.

De twee hebben zelf nog niet gereageerd op de beelden. Turner is normaliter behoorlijk actief op Instagram, maar op haar account is het nu al een aantal dagen stil.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie