Video: Ga mee achter de schermen bij Star Wars: The Last Jedi
Star Wars Episode VIII: The Last Jedi komt stapje bij beetje dichterbij. De film is vanaf 13 december in de bioscoop te zien en nu is hier een interessant voorproefje in de vorm van een achter de schermen-video van ruim drie minuten. De clip werd vrijgegeven tijdens de D23 Expo van Disney in Anaheim afgelopen weekend, waar overigens ook een interessante presentatie van acteurs uit The Avengers: Infinity War te zien was.

Behind the scenes

De behind the scenes van The Last Jedi laat alle belangrijke karakters langskomen, zoals Rey (Daisy Ridley), Mark Hamill (Luke Skywalker) en Finn (John Boyega). We zien verscheidene locaties en special effects en er komt een verzameling aan interessant ogende figuren langs, sommige bekend en andere wat minder. Opmerkelijk is dat er door verschillende betrokkenen wordt gesproken over het feit dat de film een andere koers zal varen dan velen misschien verwachten. Gaat regisseur Rian Johnson ons shockeren met The Last Jedi?

Mooi is het feit dat ook dat inmiddels overleden Carrie Fisher in de clip vertelt dat de film om familie draait en daarom zo goed is. Dit is één van de laatste rollen van de actrice die in Star Wars Leia speelt.

Krijg dit audiobook gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie