Eerste foto’s The Mandalorian seizoen 2
Disney+ heeft foto’s vrijgegeven van het tweede seizoen van The Mandalorian. Het zijn de eerste foto’s van het nieuwe seizoen, dat vanaf 30 oktober 2020 te zien is bij de streamingdienst. Wij plaatsten de foto’s al op ons Instagram-account. Hieronder kun je de galerij bekijken.

 

Mando en Baby Yoda zijn terug – 8 Afleveringen

The Mandalorian is ook het titelkarakter van de serie in het Star Wars-universum, gespeeld door Pedro Pascal. In seizoen 1 konden we zien hoe deze premiejager zich ontfermde over ‘The Child’, een schattig maar zeer krachtig wezentje van hetzelfde ras als Yoda uit de Star Wars-films, dat een ware internetsensatie en fanfavoriet werd, uiteraard beter bekend onder de naam Baby Yoda.

Moff Gideon (Giancarlo Esposito), een voormalig leider van The Empire die een krijgsheer is geworden, maakt jacht op ‘Mando’ en Baby Yoda, die hulp krijgen van Cara Dune (Gina Carano) en Greef Karga (Carl Weathers).

Seizoen twee zal wederom uit acht afleveringen bestaan. John Favreau – die ook een grote rol speelde in het Marvel Cinematic Universe – is de showrunner en hij werkt nauw samen met uitvoerend producent en regisseur Dave Filoni, die onder Star Wars-bedenker George Lucas al de animatieserie The Clone Wars maakte.

Verhaal wordt groter

Seizoen 2 wordt omvangrijker dan de eerste reeks, en er zal meer ruimte komen voor andere verhaallijnen. Dave Filoni legt tegenover EW uit: “De verhalen staan minder op zichzelf, maar elke aflevering heeft toch z’n eigen smaak”. Hij voegt eraan toe: “Ik denk ook dat het persoonlijke verhaal tussen The Child en de Mandalorian zich ontwikkelt op een manier die mensen zullen waarderen.”

Het eerste seizoen van The Mandalorian kwam in 2019 uit bij de lancering van Disney+, en werd al snel het eerste grote succes van het nieuwe streamingplatform. De serie ontving in juli maar liefst 15 Emmy-nominaties, waaronder in de categorie Beste Dramaserie.

Opnames klaar voor corona-lockdown

De productie had geluk met de timing van de opnames. Vier dagen nadat de opnamen werden afgerond in maart, kwamen de gehele industrie stil te liggen als gevolg van het coronavirus.

Dit leverde wel uitdagingen op in de postproductie. Zo moest de orkestmuziek in kleinere groepen op afstand worden opgenomen. “Ik hoor de muziek nu we de afleveringen aan het mixen zijn, en het is bijzonder wat ze onder deze omstandigheden toch hebben kunnen maken,” zegt John Favreau in gesprek met EW.

Krijg dit audiobook gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie