Disney+ kondigt o.a. She-Hulk en Obi-Wan Kenobi series aan
Op de zogeheten Disney+ Day heeft het streamingplatform verschillende nieuwe series voor de onderdelen Star Wars en Marvel aangekondigd, waaronder She-Hulk, Obi-Wan Kenobi, Spider-Man Freshman Year, Ms. Marvel, Moon Knight en Agatha: House of Harkness. Van sommige series werden op Disney+ Day ook al beelden vertoond. Een snel overzicht van de meest interessante nieuwe titels, en wat we tot nu toe weten.

She-Hulk (2022)

Komedieserie waarin Jennifer Walters (Tatiana Maslany) een advocaat is die zich specialiseert in zaken over superkrachten, en hier als She-Hulk zelf ook over beschikt. Mark Ruffalo keert terug als Bruce Banner/The Hulk.

Obi-Wan Kenobi (2022)

Ewan McGregor keert terug als Obi-Wan Kenobi. Er zijn ook rollen voor Kumail Nanjiani en Hayden Christensen als Darth Vader. Hij speelde die rol ook al in Episode II en III, waarin hij in Darth Vader verandert.

Spider-Man Freshman Year

Een getekende serie die het klassieke verhaal volgt van Peter Parker die Spider-Man wordt. Gebaseerd op de vroege comics.

Ms. Marvel

Kamala Khan is een tiener uit Jersey City die fan is van superhelden, en dan zelf superkrachten krijgt.

Moon Knight

Het leven van voormalig CIA-agent Marc Spector (Oscar Isaac) wordt gered door de maangod Khonsu, en belandt in een oorlog tussen de goden van het oude en moderne Egypte. Met o.a. ook een rol voor Ethan Hawke.

Agatha: House of Harkness

Kathryn Hahn keert terug als haar karakter Agatha Harkness in deze spin-off van WandaVision. Lees in onze WandaVision samenvatting hoe het Agatha in die serie verging.

X-Men ’97 (2023)

Grote kans dat je vroeger hebt gekeken naar de animatieserie van X-men, nog voordat het Marvel Cinematic Universe bestond. Disney+ pakt het stokje op en gaat verder waar die tekenfilm in de jaren negentig stopte.

Marvel Zombies

Helden van Marvel nemen het op tegen een groeiende zombieplaag. Was eerder al het onderwerp van een aflevering in de Marvel-serie What If…?.

Ironheart

Riri Williams/Ironheart (Dominique Thorne) is een geniale uitvinder die een geavanceerd pak maakt dat doet denken aan Iron Man. Het karakter zal ook te zien zijn in bioscoopfilm Black Panther: Wakanda Forever (november 2022).

Krijg dit audiobook gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie