Trailer It Chapter Two: deel 2 Pennywise horrorfilm
De clown uit nachtmerries Pennywise keert binnenkort terug. It Chapter Two draait vanaf 5 september 2019 in de bioscoop (6 september in de VS). Het heeft relatief lang geduurd, maar hier is nu dan eindelijk de eerste teaser trailer.

27 jaar later: Pennywise is terug

In het eerste deel uit 2017, zagen we hoe een groep kinderen afrekende met de kwaadaardige clown Pennywise, die een veel groter kwaad vertegenwoordigt. Daarbij beloofden ze elkaar terug te keren als het kwaad ooit weer de kop op zou steken.
It Chapter Two vindt 27 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel plaats. De Losers Club heeft het plaatsje Derry verlaten, maar een telefoontje met slecht nieuws doet ze terugkeren naar de plaats van hun jeugd…

Van de originele groep is alleen Mike Hanlon achtergebleven in Derry. Hij heeft jarenlang informatie verzameld over It en hoe hem te verslaan. Vermoedelijk komt in deze film meer de achtergrond van de clown aan bod. Uiteindelijk zal het verhaal draaien om de definitieve afrekening met Pennywise, en met het verleden.
De volwassen versie van Hanlon wordt gespeeld door Isaiah Mustafa, vooral bekend uit een Old Spice-reclame.

James McAvoy & Jessica Chastain

In de cast zitten verder een aantal bekende namen. James McAvoy speelt Bill Denbrough en Jessica Chastain neemt de rol van Beverly Marsh op zich. Richie Tozier wordt gespeeld door Bill Hader.
Ook de jonge versies van de karakters keren terug. De verhaallijnen van vroeger en nu lopen dus enigszins door elkaar heen. We zien onder andere Sophia Lillis terugkeren als jonge Beverly en Finn Wolfhard als de jonge Richie. Wolfhard is verder bekend van zijn rol als Mike Wheeler in Stranger Things. Bill Skarsgård kruipt opnieuw in de bleke huid van Pennywise.

Beschrijving trailer

We zien in de trailer hoe Beverly terugkeert in haar ouderlijk huis. Daar heeft ze een gesprekje met een oudere vrouw die zich behoorlijk griezelig gedraagt. Ze blijkt iets heel anders te zijn dan een lief oud vrouwtje. Vervolgens zien we flitsen van de oude en nieuwe Losers Clubs in actie. Pennywise en zijn rode ballonnen zijn er weer. De Losers Club is ook te zien in het riool, waar It zijn schuilplaats heeft.

Meest succesvolle horrorfilm

Met een omzet van $320 miljoen in de Verenigde Staten, is het eerste deel van It de meest succesvolle horrorfilm tot nu toe. De film is gebaseerd op een boek van Stephen King. In 1990 verscheen er al een mini-serie van het verhaal.

Krijg dit audiobook gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie