Trailer A Simple Favor: “Oh, you don’t wanna be friends with me. Trust me.”
In de stijlvolle trhiller A Simple Favor probeert ‘mommy vlogger’ Stephanie, gespeeld door Anna Kendrick, te achterhalen wat er is gebeurd met haar ‘perfecte’ vriendin Emily (Blake Lively). Op een dag vraagt Emily namelijk ‘a simple favor’ van Stephanie; kan je mijn zoon even ophalen na school. Vervolgens komt Emily haar kind niet meer ophalen en hoort niemand meer wat van haar. Niemand heeft enig idee waar ze gebleven is. De vlogger denkt dat er meer achter de verdwijning zit en gaat samen met haar volgers op zoek naar haar vriendin, waardoor ze in een wereld komt waarin niets is wat het lijkt…

De film wordt gezien als ‘the darker side’ van regisseur Paul Feig, die bekend staat om het maken van comedyfilms als Spy (2015) en Bridesmaids (2011).

Emily Nelson(s)

Actrice haalde een mooie publiciteitsstunt uit voor deze film. Ze verwijderde al haar Instagram-posts en ontvolgde iedereen die ze op het account had staan. De enige mensen die bleven staan, waren vrouwen met de naam Emily Nelson, de naam van haar personage in deze film. Haar nieuwe Instagrampost was dan ook de  trailer van A Simple Favor.

Kendrick en Lively worden in deze film bijgestaan door Henry Golding, Linda Cardelllini en Rupert Friend.

A Simple Favor is vanaf 27 september in Nederlandse bioscopen te zien.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie