Trailer 2 No Time to Die – Laatste Bondfilm van Daniel Craig
Oude bekenden, nieuwe vijanden en vooral veel actie: het zit allemaal in de nieuwe trailer voor No Time to Die. Dit is de laatste film waarin acteur Daniel Craig in de huid van 007 James Bond kruipt.

Bond terug uit pensioen

In No Time to Die is Bond al aardig op leeftijd, en met pensioen gegaan. Felix Leiter, een oude collega van de CIA, betrekt Bond echter bij een zaak betreffende een mysterieuze schurk die beschikt over een gevaarlijke nieuwe technologie… Een klassiek Bondplot dus voor het afscheid van Daniel Craig.

Uiteraard komt Bond terug uit zijn pensioen voor deze laatste klus. De trailer laat zien wat voor spectaculaire actie we als gevolg daarvan allemaal kunnen verwachten.

De genoemde schurk is Safin, een rol van Rami Malek, de acteur die een Oscar won voor zijn vertolking van Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody (2018).

M, Q, Moneypenny en Blofeld – Herkansing Christophe Waltz

De rol van Leiter wordt gespeeld door Jeffrey Wright, het meest bekend van zijn rol als Bernard Lowe in Westworld. Verschillende acteurs keren terug, waaronder Ralph Fiennes als M, Naomie Harris als Eve Moneypenny, Ben Whishaw als Q en ook Christophe Waltz als slechterik Ernst Stavro Blofeld.

Waltz was ook te zien als het karakter in de vorige Bond-film, Spectre uit 2015, maar de acteur gaf later aan niet echt tevreden te zijn met zijn eigen werk. Hij krijgt nu dus een herkansing.

No Time to Die verschijnt op 12 november in de bioscoop.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie