Emma Watson over Potter-reünie: “Magie bestaat niet zonder fans”
Het is tijd voor een Harry Potter films-reünie. Dit jaar is het twintig jaar geleden dat Harry Potter and the Sorcerer’s Stone uitkwam, en daar wordt op 1 januari 2022 uitgebreid bij stilgestaan op HBO Max. De streamingdienst – die eerder al de reünie van Friends verzorgde, brengt zeer veel namen uit de filmreeks samen in een special genaamd Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, waarvoor ook al een trailer is verschenen.

Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermione Granger) en Rupert Grint (Ron Weasley) zullen allen van de partij zijn. Eigenlijk is iedereen erbij. Zo ook o.a. Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Ralph Fiennes (Voldemort), Gary Oldman (Sirius Black) en Tom Felton (Draco Malfoy).

 

Emma Watson is trots en bedankt fans

Op haar Instagram-account kijkt Emma Watson met foto’s uit de oude doos en mooie woorden alvast vooruit op de ontmoeting met haar oude castgenoten. “Ik ben zo trots op wat voor mensen we allemaal zijn geworden”, zegt Watson. Ze haalt ook herinneringen op over hoe fijn de sfeer op de set altijd was, bedankt de crew en ook de fans: “De magie van de wereld zou zonder jullie niet bestaan”, aldus Watson, die ook alle Potterheads een fijne twintigste verjaardag wenst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Watson (@emmawatson)

Krijg dit audiobook gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie