Saying Goodbye: dit is de teaser van 13 Reasons Why seizoen 4
Dit is de teaser van 13 Reasons Why seizoen 4. Het vierde seizoen is het laatste seizoen van de serie en staat vanaf 5 juni op Netflix. De heftige serie, die begon met de tapes van een meisje dat zelfmoord pleegde, komt hiermee tot een einde. Niet voor niets heeft deze teaser ook ‘Saying Goodbye’. Let op: dit artikel bevat spoilers over seizoen 3.

In de teaser zijn nog geen beelden te zien van seizoen 4. Justin Prentice, die de rol van de inmiddels overleden Bryce Walker speelt, is te zien in de teaser. Waarschijnlijk krijgt hij toch nog een rol in dit seizoen door middel van flashbacks.

De meeste beelden die we zien zijn behind the scenes beelden waarin de laatste opnamedag kort in beeld wordt gebracht en de laatste table read, waarin de acteurs het script samen lezen. De emoties lopen hoog op bij ieder acteur of actrice uit de serie. Voor velen van hun is dit een start van een mooie acteercarrière geweest.

Korte recap seizoen 3

Lees hier de volledige samenvatting van seizoen 3 terug.

Seizoen drie begon met de moord op Bryce Walker. Gedurende de 13 afleveringen proberen we erachter te komen wie hem vermoord zou hebben. Alex blijkt Bryce tijdens een afspraak met Jessica van de kade hebben afgeduwd, nadat Zach hem in elkaar sloeg omdat hij door hem geen sportcarrière meer kan krijgen. De hele vriendengroep zorgde voor een sterk verhaal waardoor Monty voor de moord opdraaide. Een straf heeft hij nooit gekregen, want hij werd in zijn cel vermoord.

Vlak voor het einde van dit seizoen, vindt een visser een tas vol met wapens in de rivier. Dit zijn de wapens van Tyler, die hij wilde gebruiken tijdens de Spring Fling. Clay en Tony hebben die wapens in het water gegooid. Seizoen 4 gaat hoogstwaarschijnlijk hier op door.

Bekijk hier de teaser van 13 Reasons Why seizoen 4:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie