Frozen 2 heeft een extra post-credits scène
Meteen na afloop van Frozen 2 de bioscoop uitlopen is niet zo’n goed idee. De film heeft namelijk een extra post-credits scène, dus nadat de aftiteling is uitgerold. Olaf speelt in deze clip een belangrijke rol…

Lees onder de foto verder om erachter te komen wat er in deze scène gebeurt.
Let op: spoilers voor Frozen 2!

Anna (Kristen Bell) en Olaf (Josh Gad) in Frozen 2. ©2019 Disney.

Olaf vertelt na

Een grappig moment in Frozen 2 komt als Olaf het verhaal van de eerste Frozen vertelt en uitbeeldt voor de Northundra-mensen en soldaten van Arendelle, die al jarenlang opgesloten zitten in het magische bos. Op dit fragment wordt teruggegrepen in de post-credits scène.
Nu beeldt Olaf namelijk weer een verhaal uit, maar deze keer van Frozen 2. De film die je net hebt gezien dus. Het publiek is deze keer het ijsmonster uit de eerste Frozen, en zijn kinderen.

Voor het verhaal is deze extra scène niet belangrijk, maar het is wel grappig genoeg om even voor blijven te zitten. Je hoeft je ook niet te vervelen terwijl je wacht, want onder de aftiteling worden een aantal covers van liedjes uit Frozen 2 gespeeld. Zo hoor je onder meer de versie van ‘Into the Unknown’ van Panic at the Disco!.

Krijg dit audiobook gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie