Vijfde en laatste seizoen voor La Casa de Papel
Er komt een vijfde seizoen van de Spaanse hitserie La Casa de Papel, maar dat is wel meteen ook het laatste seizoen. Dat is streamingdienst Netflix overeengekomen met producent Vancouver Media en maker Alex Pina.

Pina had in een verklaring het volgende te zeggen over het aankomende slotseizoen: “De oorlog bereikt zijn meest extreme en brute niveau, maar het is ook het meest epische en spannende seizoen.”
De opnames voor La Casa de Papel seizoen 5 starten op 5 augustus. Er wordt gedraaid in Spanje, Portugal en Denemarken. Het is nog niet bekend wanneer de tien afleveringen van het vijfde seizoen op Netflix komen.

Overval Spaanse Bank

De overval op de Spaanse Bank was aan het einde van seizoen vier nog volop in gang (onze samenvatting vind je hier). Vermoedelijk gaan we in seizoen vijf zien hoe dat afloopt, ongetwijfeld weer gecombineerd met flashbacks waarin alle ingenieuze plannen van de Professor worden gesmeed.En de kans bestaat dat we daarnaast te zien krijgen hoe het op de lange termijn met de karakters afloopt. Tropisch eiland, of toch de bajes? Eerder speculeerden we al uitgebreid over hoe een vijfde seizoen eruit zou kunnen zien.

Alle bekende acteurs keren terug in het slotseizoen, waaronder Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (de Professor), Itziar Ituño (Lisbon), Miguel Herrán (Rio) en Jaime Lorente (Denver).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie