Tiffany Haddish blij dat ze niet met Kevin Hart hoefde te zoenen voor Night School
In de nieuwe film Night School lijkt er even een moment te zijn waariop het karakter van Kevin Hart dat van Tiffanny Haddish zoent. Het komt er echter niet van, en daar is Haddish maar wat blij mee.

“Grote broer”

“Ugh, dat zou heel lastig voor me zijn geweest. Kevin is niet ranzig, maar hij is als een groter broer voor me. Ik ken hem al zo lang en hij heeft me zoveel geleerd, ook al is hij maar een paar maanden ouder dan ik,” legt de komedie-actrice uit in gesprek met EW.

Tiffany Haddish & Kevin Hart in Night School. Universal Pictures.
Tiffany Haddish & Kevin Hart in Night School. Universal Pictures.

In Night School, een film die vanaf 11 oktober in de Nederlandse bioscopen draait, keert Teddy (Hart) terug naar de schoolbanken. Hij lijkt te vallen voor zijn onconventionele lerares Carrie (Haddish), maar de zoen kwam er dus niet van. Waarom niet? Dat leggen we uit onder de trailer. Let op: spoiler alert!

 

Liefdestwist

Night School lijkt een klassieke verhaallijn te volgen: man ontmoet vrouw die beter voor hem is dan zijn verloofde en valt voor haar. Tijdens een feest op school gaat het karakter van Hart voor de kus, maar dan blijkt de door Haddish gespeelde docente lesbisch te zijn.

Kevin Hart, die meeschreef aan het script zegt over de twist: “We wilden de andere kant opgaan van wat meestal gebeurt in dit soort films. In testvertoningen kregen we er geweldige reacties op.”

Box office

Afgelopen weekend kwam Night School in de Verenigde Staten uit. Het pakte daar meteen de koppositie in de box office ranglijsten. De film leverde in z’n eerste weekend $28 miljoen op. Dat is net $1 miljoen onder het opnamebudget.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie