Box Office Nederland 27-30 september: Johnny English Strikes Again trekt meeste bezoekers
De film Johnny English Strikes Again heeft afgelopen weekend de meeste bezoekers getrokken in Nederland. De box office kaartverkoop resultaten van de periode 27-30 september.

Johnny English doet het weer

Spionage-komedie Johnny English Strikes Again (met o.a. Rowan Atkinson), bracht van donderdag t/m zondag ruim €634.000 euro op. Het was daarmee de meest succesvolle film van het weekend. De Nederlandstalige film Doris, die net als Johhny English in 121 zalen draait, leverde €380.845 op.

Olga Kurylenko als Ophelia en Rowan Atkinson als Johnny English in JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN.
Olga Kurylenko als Ophelia en Rowan Atkinson als Johnny English in JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN. UPI.

De top vijf werd compleet gemaakt door A Simple Favor (€331.002), The Nun (€233.421) en The House With A Clock In Its Walls (€159.920).

Johnny English Strikes Again beleefde z’n tweede week in de Nederlandse bioscopen. In z’n releaseweek voerde de film ook al de ranglijst van de kaartverkoop aan. In totaal heeft de door Universal Pictures International gedistributeerde film nu meer dan €1,8 miljoen opgebracht.

Mamma Mia buiten top tien

Mamma Mia! Here We Go Again, ook al een vervolgfilm, zakte in z’n elfde week de top tien van meestbezochte films uit. Van donderdag t/m zondag bracht de kaartverkoop voor de film met Meryl Streep in totaal €86.875 op. Het blijft de meest succesvolle film die momenteel nog draait, met een totaalopbrengst in Nederland van meer dan acht miljoen euro.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie