Emotioneel afscheid Captain America Chris Evans
Acteur Chris Evans lijkt afscheid te hebben genomen van zijn rol als Captain America in de Marvel-films. Hoewel hij het niet met zoveel woorden zei, voerde Evans de speculaties met een emotionele tweet.

Daarin schreef hij: “Officieel klaar met opnames voor Avengers 4. Het was een emotionele dag, en dan druk ik me nog voorzichtig uit. Het was een eer om deze rol gedurende de afgelopen acht jaar te vertolken. Aan iedereen voor en achter de camera en het publiek: bedankt voor de herinneringen! Oneindig dankbaar.”

Chris Evans als captain America in Avengers: Infinity War. ©Marvel Studios 2018.
Chris Evans als captain America in Avengers: Infinity War. ©Marvel Studios 2018.

Het lijkt een serieuze aanwijzing dat Captain America na het tweede deel van Avengers: Infinity War inderdaad zijn schild opbergt. Chris Evans heeft er in dan tien films opzitten waarin hij het karakter vertolkte. Net als veel andere acteurs uit het Marvel Cinematic Universe, zit zijn huidige contract erop met het uitkomen van deze film. Met het oog op de continuïteit tekenen acteurs in de serie vaak voor meerdere films tegelijk.

Onduidelijk is nog wat het afscheid van Evans als Captain America/Steve Rogers betekent voor de verhaallijn van het karakter in het MCU. Het nog titelloze vervolg op Infinity War komt in april 2019 uit.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie