Trailer The Good Doctor seizoen 2: “I made a mistake”
Lange tijd was al bekend dat er een tweede seizoen van de succesvolle serie, The Good Doctor, zou komen, maar vandaag is de trailer daarvan bekend gemaakt! In de nieuwe trailer is te zien dat dr. Shawn Murphy (Freddie Highmore), de hoofdpersoon van dit verhaal, een flinke fout heeft gemaakt, wat zijn imago in zijn ziekenhuis flink heeft geschaad.

Hoe ging het ook alweer?

Het afgelopen seizoen eindige met het feit dat de. Aaron Glassman (Richard Schiff), de diagnose kanker kreeg. Als hoofd van het ziekenhuis, wat was dit een flinke klap voor alle chirurgen. In de trailer is ook te zien dat iedereen op zoek gaat naar een mogelijkheid om hem ervan te genezen. Glassman is de mentor en een vriend van Murphy. Ze kennen elkaar al sinds Murphy veertien jaar oud was. Glassman is bijna een soort vaderfiguur voor de jongen geworden.

The Good Doctor vertelt het verhaal van de autistische jongen Shawn Murphy, die werkt op de chirurgie-afdeling van het St. Bonaventure Hospital in San Jose. Hij communiceert dan wel wat gevoellozer en directer dan zijn collega’s, maar al snel komen zij erachter dat Murphy echt een goede aanwinst is voor het ziekenhuis.

Het nieuwe seizoen start op 24 september in de Verenigde Staten. Wanneer Shawn Murphy weer in Nederland te zien is, is nog onbekend.

 Bekijk hier de trailer:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie