Ryan Gosling en collega’s maken ons warm voor Blade Runner 2049 (Featurette)
Blade Runner 2049 is een film om naar uit te kijken om meerdere redenen. Het is allereerst het vervolg op de science fiction-klassieker Blade Runner uit 1982, waarin Rutger Hauer naast Harrison Ford een hoofdrol speelde. Ford keert terug. Rutger Hauer helaas niet, maar zijn karakter haalde het einde van de eerste film ook niet.
Velen zullen zich wel verheugen op de rol van Ryan Gosling in het vervolg. De acteur is terug na het grote succes van La La Land. Hij speelt de hoofdrol van Officer K (voor meer details over het verhaal, check de trailer).
Leuk is ook dat de Nederlandse actrice Sylvia Hoeks een rol in de film heeft. Dit zou weleens haar internationale doorbraak kunnen betekenen!

Buiten dit alles belooft Blade Runner 2049 een echt visueel spektakel te worden. Gosling, Ford, regisseur Denis Villeneuve en Ridley Scott – de regisseur van het origineel en nu op de achtergrond betrokken bij het vervolg – leggen in deze featurette uit wat we allemaal kunnen verwachten. Blade Runner 2049 verschijnt op 5 oktober in de bioscoop.

Krijg dit audiobook gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie