Horrorvibes in trailer X-Men: The New Mutants
Waar de films van X-men gaan over superhelden en de strijd tussen goed en kwaad, gooit men het in X-Men: The New Mutants over een andere boeg. Vijf jonge mutanten die hun krachten pas net hebben ontdekt worden opgesloten in een spookachtige inrichting. De trailer zit vol met schrikmomenten en onheilspellende teksten.

Het bekendste gezicht in deze film, die in april 2018 uitkomt, is Maisie Williams. Zij speelt Arya Stark in Game of Thrones. In The New Mutants is ze Rahne Sinclair/Wolfsbane, een Schotse jongedame die in een wolf kan veranderen.
Er is ook een rol voor Charlie Heaton, die in Stranger Things de rol van Jonathan Byers speelt, de oudere broer van Will Byers.

X-Men: Dark Phoenix

Liefhebbers van de meer traditionele tak van films over X-Men komen overigens niets tekort het komende jaar. In november 2018 verschijnt X-Men: Dark Phoenix in de bioscoop. Deze film draait om Jean Grey/Phoenix, die langzamerhand steeds krachtiger wordt en een bedreiging vormt. Phoenix wordt juist weer gespeeld door Sophie Turner, in Game of Thrones de zus van Maisie Williams (Sansa Stark).

In Dark Phoenix zien we ook veel bekende gezichten terug uit de eerdere films, zoals Michael Fassbender (Erik Lehnsherr/Magneto), Jennifer Lawrence (Raven/Mystique) en James McAvoy (Professor Charles Xavier).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie