Schrijver Charles Cumming bij schrijversteam seizoen twee ‘The Night Manager’
De Britse schrijver Charles Cumming gaat het schrijversteam van het tweede seizoen van The Night Manager versterken, meldt Deadline. In november werd al bekend gemaakt dat schrijver Matthew Orton ook mee helpt aan het nieuwe seizoen. Beide mannen schrijven zelf al spionageverhalen.

Cumming en Orton zijn twee van de vier schrijvers die meewerken aan het nieuwe seizoen van The Night Manager. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek geschreven voor John Le Carré. Le Carré wilde eigenlijk niet dat er een vervolg kwam op zijn verhaal, omdat er geen deel twee van het boek was en het er dan te veel vanaf zou wijken. Cumming vertelde The Daily Mail dat ze het tweede seizoen beter gaan maken dan het eerste, maar dat de schrijvers wel trouw moeten blijven aan de wereld van het eerste boek.

Dezelfde cast?

Het is onzeker of de gehele cast weer terugkeert in het tweede seizoen. Hoofdrolspeler Tom Hiddleston gaf eerder wel aan dat hij overweegt om weer als spion Jonathan Pine terug te keren.

The Night Manager vertelt het verhaal van ex-soldaat Jonathna Pine die nu als nachtmanager werkt in een hotel. Hij krijgt de opdracht van Angela Burr (Oliva Colman), iemand van de Britse inlichtingsdienst, om zich te infiltreren in het netwerk van wapenhandelaar Richard Roper (Hugh Laurie) en deze man én zijn organisatie ten val te brengen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie