Beschuldigde Kevin Spacey vanaf augustus weer te zien op het witte doek
Acteur Kevin Spacey (58) is deze zomer weer te zien in de bioscoop met zijn nieuwe film Billionaire Boys Club. Dat meldt distributeur Vertical Entertainment aan Entertainment Weekly. Na alle seksuele beschuldigingen aan het adres van de acteur, keert hij dus toch weer terug op het witte doek.   

De film gaat over een groep jongeren die in de jaren 80 samen een piramidespel opzet om veel te geld te verdienen. De andere rollen worden vertolkt door Ansel Elgort, Taron Egerton, Emma Roberts en Billie Lourd.

Beschuldigingen

Spacey vertolkt in Billionaire Boys Club slechts een kleine bijrol. Juist daarom vindt Vertical dat de acteur weer een kans moet krijgen. “Toen de film 2,5 jaar geleden werd opgenomen wisten wij niks van deze beschuldigingen. Zijn bijrol is geen aanslag voor het uitbrengen van deze film,” vertelt de distributeur tegen Entertainment Weekly. “We willen deze film toch uitbrengen om de acteurs en iedereen achter de schermen het eindresultaat te laten zien.” De film en de rest van de cast moeten volgens Vertical niet geworden gestraft door de acties van één man.

Kevin Spacey werd afgelopen jaar in oktober beschuldigd van ongewenst seksueel gedrag naar jongere acteurs, wat hem zijn rol in House of Cards kostte.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie