Kevin Spacey uit ‘All the Money in the World’ geknipt – Heropnames met Christopher Plummer
Een zelden vertoonde beslissing van regisseur Ridley Scott. Hij knipt de in opspraak geraakte acteur Kevin Spacey uit zijn nieuwe film ‘All the Money in the World’. De 87-jarige acteur Christopher Plummer vervangt de scènes met Spacey erin. Meest bizarre aan het verhaal is misschien nog wel dat men gaat vasthouden aan de geplande releasedatum van 22 december.

All the Money in the World draait om de waargebeurde ontvoering uit 1973 van J. Paul Getty III, de kleinzoon van olie-tycoon J. Paul Getty. Spacey speelde de rol van de grootvader, die niet akkoord wilde gaan met het gevraagde losgeld van $17 miljoen. De acteur spendeerde ongeveer twee weken aan opnames. Omdat hij in de meeste scènes alleen te zien was, zouden de heropnames haalbaar zijn, al wordt het krap.
Het karakter heeft ook scènes met acteurs Mark Wahlberg en Michelle Williams, die dus waarschijnlijk ook zullen moeten worden ingeschakeld voor re-shoots.

Er verscheen zelfs al een eerste trailer voor de film, waarin een met make-up ouder gemaakte Spacey een prominente rol innam.

Scott heeft naar verluidt in eerste instantie zijn beslissing zonder inspraak van filmstudio genomen. Plummer zou oorspronkelijk al zijn eerste keuze voor de rol zijn geweest, maar de studio wilde een bekendere naam.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie