Jennifer Lawrence openhartig over relatie met regisseur Darren Aronofsky: “We hadden energie”




Sinds eind 2016 de opnames voor Mother! werden afgerond, circuleert het gerucht dat Jennifer Lawrence (26) een relatie heeft met Darren Aronofsky (48), de regisseur van de film. In een interview met Vogue is de actrice voor de eerste keer openhartig over de relatie.

“We hadden energie,” vertelt Lawrence aan Vogue, gevolgd door de voor haar typische droge opmerking: “Ik had energie voor hem. Ik weet niet hoe hij over mij dacht.”

“Met hem ben ik nooit in de war”

Lawrence geeft in het interview aan dat ze niet kan stoppen met denken aan Mother!, de film die ze enkele uren voor het interview samen met Aronofsky nog bekeek. Ze had zich voorbereid op duisternis, maar constateerde verrassend hoe mooi ze de film vond. “Toen ik de film zag, werd ik er opnieuw aan herinnerd hoe briljant hij is,” verklaart de actrice over haar vriend, die aangeeft het afgelopen jaar vooral met de mens achter de regisseur te maken te hebben gehad. De actrice noemt Aronofsky een “geweldige vader”. Hij heeft een zoon uit een eerder huwelijk met actrice Rachel Weisz.
De actrice prijst Aronofsky ook voor zijn doelgerichtheid. “Ik ben eerder in relaties geweest waarin ik gewoon in de war was. Met hem heb ik dat nooit.”

Vogue wijst op het leeftijdsverschil en de schijnbare tegenstellingen in karakter tussen de twee, maar constateert dat de relatie toch lijkt te werken. Lawrence: “Normaal heb ik het niet op mensen die aan Harvard hebben gestudeerd, omdat ze elke twee minuten zeggen dat ze aan Harvard hebben gestudeerd. Hij is niet zo.”

Toch zijn de twee het niet over alles eens. Lawrence heeft een zelfverklaarde obesessie voor reality-shows op televisie en kan haar partner daarin niet meekrijgen. “Hij vindt het gewoon ontzettend teleurstellend”, verklaart ze lachend.

Lawrence op cover jubileumuitgaves Vogue

Jennifer Lawrence siert de September-uitgave van Vogue, die stilstaat bij het 125-jarig bestaan van het modeblad. Vier verschillende topfotografen maakte ieder hun eigen cover, die nu verkrijgbaar zijn in verschillende Collector’s Edition uitgaves. Ook de wereldwijd vermaarde Nederlandse haarstylist Christiaan Houtenbos was bij de shoots betrokken. Hij komt, net als Lawrence zelf, aan het woord in deze video die over de speciale uitgave van het modeblad werd gemaakt.

Dit zijn de vier verschillende covers voor de Vogue-editie met Jennifer Lawrence op de cover.

Krijg dit audiobook gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie