Hollywoodsterren in quarantaine: John Krasinski
Iedereen zit inmiddels al een paar weken in thuisquarantaine. Veel mensen kunnen gelukkig vanuit huis werken, maar anderen niet. Zo ook onze favoriete Hollywoodsterren, want een film binnenshuis opnemen wordt lastig. Daarom licht Hollywoodnieuws steeds één van die acteurs en actrices uit. Met vandaag: John Krasinksi.

John Kransinkski is een Amerikaanse acteur en is het meest bekend door zijn rol van Jim Halpert in de populaire Amerikaanse serie The Office. Naast zijn werk als acteur, regisseert hij ook af en toe een film. De meest succesvolle film uit zijn hand is de horrorfilm A Quite Place, waarin hij samen met zijn vrouw Emily Blunt een rol speelt. A Quite Place had het grootste openingsweekend voor een film in dat genre. Zijn meest recente rol is die van Jack Ryan in de gelijknamige serie op Amazon Prime. Jack Ryan gaat over een CIA-analist die een patroon ontdekt in de communicatie van terroristen.

Originele planning voor 2020

Jack Ryan heeft tot nu toe twee seizoenen gehad en het derde seizoen zou dit jaar worden opgenomen. Een nieuw seizoen opnemen is al heel leuk, maar dit keer zou Krasinkski volgens geruchten ook meeschrijven in de scripts van de nieuwe afleveringen. Dat gaat door het corona-virus helaas allemaal niet door.

Tekst loopt door onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

AQuietPlacePart2…Take2

Een bericht gedeeld door John Krasinski (@johnkrasinski) op

Gelukkig was de vervolgfilm van A Quite Place, A Quite Place II, al opgenomen. Sterker nog, deze film zou in maart dit jaar in de bioscoop komen. Doordat de bioscopen en filmtheaters dicht gingen, werd de release van de film verschoven naar 4 september dit jaar. Het tweede deel van de horrorfilm gaat over de Abbott familie die nu de gevaren van de buitenwereld moeten zien te overwinnen. De monsters die hun prooien vinden door middel van geluid zijn niet de enige gevaren die op hun pad komen…

Thuissituatie

John Krasinski is sinds 2010 getrouwd met de Britse actrice Emily Blunt, bekend van Marry Poppins en The Devil Wears Prada. Samen hebben ze twee kinderen, Hazel en Violet. De familie woont samen met hun hond Finn in een appartement in New York, in hetzelfde gebouw waar Matt Damon zou wonen.

Thuisactiviteiten

Het nieuws op de journaals is de laatste paar weken negatief van aard door het corona-virus. Daarom besloot John Krasinski de show Some Good News op zetten. Iedere maandag plaatst hij op het gelijknamige Youtube-kanaal een online nieuwsuitzending met alleen maar positief nieuws dat door fans van over de hele wereld naar hem is gestuurd. Hij presenteert het, net zoals in de ‘echte’ journaals, met een net pak aan. Ten minste, aan de bovenkant heeft hij iets netjes aan. Het programma heeft zelfs een eigen logo dat is gemaakt door zijn dochters.

Tot nu toe staan er zeven afleveringen online. Hierin praatte hij onder andere met de vijftienjarige Coco, een meisje dat eindelijk naar huis kon na haar laatste chemobehandeling. Kransinki had zelfs een live-verbinding met een clubje astronauten van NASA in de ruimte. Daarnaast komen er ook genoeg bekende vrienden voorbij.

Denk aan Steve Carell van The Office over het vijftienjarig bestaan van de serie, Stanley Tucci die een cocktail maakt of Brad Pitt en Robert DeNiro die een weersvoorspelling geven. Emily Blunt komt uiteraard meerdere keren voorbij. Kok Guy Fieri komt ook online langs en praat over zijn nieuwe goede doel, Restaurant Employee Relief Fund waarmee hij mensen die in een restaurant werken wil helpen. Kransinski’s dochters Hazel en Violet maakten T-shirts voor dit goede doel.

Prom en huwelijk

SGN wordt goed ontvangen en trekt miljoenen kijkers. Twee afleveringen kregen veel aandacht. De vierde aflevering over een online prom ging viral. Doordat de scholen dicht zijn kunnen de proms, een belangrijk dansfeest in Amerika, niet doorgaan en dat terwijl het juist zo’n belangrijke levensgebeurtenis is. Krasinski wilden de eindexamenleerlingen toch een leuk feest geven en nodige onder andere superster Billie Eilish en de Jonas Brothers uit voor een kort online optreden.

De andere aflevering is de zevende aflevering. Hierin zien we het Amerikaanse koppel John en Susan. John vroeg haar ten huwelijk door de scène na te maken waarin Kransinski’s Office karakter Jim Pam ten huwelijk vraagt. De serie betekent veel voor hen, vandaar ook dit aanzoek.

John en Susan hadden naar Kransinki getweet of hij aanwezig wilde zijn bij hun virtuele bruiloft. Hij zei ja en nodigde daarbij ook nog eens zijn oud-collega’s van The Office uit. Samen deden ze de ‘The Office Wedding Dance’ op het nummer ‘Forever’ van Chris Brown.

Bekijk hier ‘The Wedding Dance’ terug:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie