Top 5 Halloween-kostuums 2019 gebaseerd op Films en Series: Van Maleficent tot Joker
Halloween komt eraan. Op donderdag 31 oktober 2019 is het zover. Dat betekent volop Halloween-feestjes, evenementen en voor sommigen zelfs trick & treaten langs de deuren. Wij lieten ons dit jaar voor de kostuums inspireren door de meest opvallende verschijningen in films en series van afgelopen jaar. Zo kun je deze Halloween heel snel klaar zijn met een Dali-masker en rode overall uit Casa de Papel, de blits maken als Joker uit de gelijknamige film of sexy voor de dag komen als Maleficent of Harley Quinn.

We geven je bij ieder karakter ook een linkje naar een webshop (AliExpress) waar het kostuum voor een fijne prijs te koop is. Tip: bestel op tijd om je kostuum voor Halloween in huis te hebben.

5. Harley Quinn

In 2019 zien we het karakter Harley Quinn weliswaar niet in een film, maar na The Suicide Squad zitten we momenteel volop in de trailers voor Birds of Prey, dat begin 2020 uitkomt. Daarin neemt de kleurrijke en gekke dame, wederom gespeeld door Margot Robbie, het samen met enkele vriendinnen op tegen een kwaadaardige crime boss.

Harley Quinn is uitermate geschikt als Halloweenkostuum voor de dames. Ze is kleurrijk, explosief en zo gek als een deur. Ideaal voor een feestje dus.

Wij hebben even voor je rondgespeurd en raden deze set aan. Je kunt verschillende combinaties maken. Voor een complete outfit kies je het plaatje hieronder, waarop naast de kleding ook de armbanden en pruik staan. Voor ongeveer $38 wordt deze set met gratis verzending bij je afgeleverd.

Harley Quinn – $38

4. Dali-masker + overall Casa de Papel

Het derde seizoen van Casa de Papel kwam dit jaar uit. Iconisch is inmiddels de rode overall van de overvallers en hun gegijzelden. Dit is een heel makkelijk kostuum dat lekker zit en waarbij je ook nog eens anoniem over straat kunt dankzij het masker. Wij vonden deze combinatie. Kies via het plaatje of het gaat om een kostuum voor volwassenen of kinderen. Voor $12 heb je de overall én het masker in huis.

Casa de Papel Dali – $12

3. Spider-Man

Spider-Man is hot. We zagen hem dit jaar in Spider-Man: Into the Spider-Verse, Avengers: Endgame en Spider-Man: Far From Home. Na enig gesteggel werd onlangs bekend dat er toch een nieuwe deal is gekomen tussen Sony en Marvel om verder samen te werken, en dus is een nieuwe film met Tom Holland in de hoofdrol onderweg.

In Far From Home heeft Spidey een verbeterd pak, en daarop is dit kostuum met goede reviews geïnspireerd. Je kunt via het plaatje aangeven of je een vast of afneembaar masker wilt. Voor ongeveer $35 ben jij deze Halloween een echte superheld.

Spider-Man – $35

2. Maleficent

Na het origineel uit 2014, is Angelina Jolie vanaf 16 oktober te zien in de bioscopen in Maleficent: Mistress of Evil. De duistere maar sexy tovenares is daarmee ideaal als inspiratie voor Halloween dit jaar. Met die hoorns val je bij ieder feestje natuurlijk gelijk op. Met deze combinatie krijg je zowel de jurk als de hoorns voor $23,49.

Maleficent – $23,49

1. Joker

Het topkostuum voor Halloween 2019 geïnspireerd op films is natuurlijk Joker. Vroeger met carnaval wilde niemand als clowntje, nu is dat helemaal anders: want de krankzinnige Joker met uitgelopen schmink en vettige groene haren past natuurlijk perfect bij Halloween.

Wij vonden deze combinatie. Voor het kostuum ben je ongeveer $53 kwijt en voor het masker $18. Daarmee is dit het meest prijzige kostuum uit deze lijst, maar Joker draagt dan ook best een stijlvol pak. Misschien kun je het nog eens hergebruiken voor een bruiloft!

Joker Pak + masker – $71

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie