Emma Watson mogelijk tegenspeelster Scarlett Johansson in Black Widow
De geruchtenmachine voor de nieuwe Marvelfilm, Black Widow, draait op volle toeren. Niemand minder dan de Britse actrice Emma Watson zou de tegenspeelster van Scarlett Johansson kunnen worden.

Volgens de website ThatHashtagShow.com zijn de concurrenten van Watson actrices Alice Englert (Beautiful Creatures), Dar Zuzovsky (Neighborhood) en Florence Pugh (Fighting With My Family). Ze hebben alle vier auditie gedaan voor de rol. Wat de rol precies gaat inhouden in nog niet bekend, maar Marvel zoekt in ieder geval een stoere vrouw, eentje die een vrouwelijke James Bond kan zijn. Volgens IMDb is de film nog in de pre-productie fase. Alleen Scarlett Johansson is al zeker gecast.

Black Widow
Emma Watson (Mae Holland) in The Circle (2017), Paradiso Entertainment Nederland

Het is al een tijdje stil rond Emma Watson. Haar laatste films, The Circle en Beauty and the Beast, werden uitgebracht in 2017. De film Little Women werd in november vorig jaar opgenomen, maar de releasedatum daarvan is nog niet bekend. Little Women vertelt het verhaal over vier volwassen zussen die in Amerika wonen tijdens de nasleep van de burgeroorlog. Florence Pugh is hier niet haar concurrent, maar haar tegenspeelster. De laatste tijd is Watson ook veel bezig geweest met de United Nations, waarvoor zij de UN Women Goodwill Ambassador is. Ze strijdt voor de gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Captain Marvel

Black Widow is niet de eerste film in het Marvel Cinematic Universe met een vrouw in de hoofdrol. Dat is Captain Marvel, de nieuwe parel van Marvel die vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen draait. Er wordt nu al verwacht dat de film in de VS meer dan 150 miljoen dollar op zal brengen in de box office tijdens het openingsweekend.

Krijg dit audiobook gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie