Emma Watson speelt hockey met kinderen voor Hockey Futures
De Britse actrice Emma Watson (28) hockeyde afgelopen donderdag met wat kinderen van de Thorpe Hall Primary School in Walthamstow. Dit meldt England Hockey. De Britse verraste de kinderen met een bezoek namens Hockey Futures. Dit deed ze samen met bekenden van de sport, namelijk Olympiër Helen Richardson-Walsh en Europees kampioene Emily Defroand.

Zo’n twintig kinderen van de basisschool deden mee aan deze sessie, die werd begeleid door coaches van de Waltham Forest Hockey Club. Ze lanceerden hiermee het nieuwe programma Hockey Futures, opgezet namens England Hockey, om samen met hockeyclubs door het hele land sportprogramma’s op te zetten voor scholen en gemeenschappen.

Oude bekende

Emma Watson is geen vreemde voor de sport, want vroeger speelde zij al hockey voor Rover Oxford. Ze vindt het geweldig dat Hockey Futures is gelanceerd. “Toen ik nog kind was, speelde ik heel vaak hockey. Hoe mooi is het dat door dit programma kinderen samen kunnen sporten en nieuwe dingen kunnen leren. Ik heb zelfs ook nog wat trucjes bijgeleerd die dag!”

Krijg dit audiobook gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie