Zo reageren Emilia Clarke & Kit Harington op de seksscène van Daenerys & Jon Snow
Ontzetting tijdens de slotaflevering van seizoen 7 van Game of Thrones. Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) en Jon Snow (Kit Harington) doken eindelijk met elkaar tussen de lakens. Maar wat een mooi moment had moeten zijn, werd iets veel ranzigers. Terwijl de twee elkaar de liefde bewezen, kwamen we er als kijker achter dat ze neef en nicht zijn!

Jon Snow is niet de zoon van Ned Stark, maar van zijn zus Lyanna. Zijn vader: Rhaegar Targaryen, de zoon van ‘Mad King’ Aerys II en de oudere broer van Daenerys. Dat maakt Jon het neefje van Daenerys, ook al is hij ouder dan haar. En aangezien er geen rubbertjes bestaan in Westeros, is het best mogelijk dat de Koning van het Noorden nu zijn tante zwanger heeft gemaakt (ook al zegt een voorspelling dat ze geen kinderen kan baren). Misschien even langs bij Jaime en Cersei Lannister voor advies?

In een superleuke clip reageren de acteurs zelf op deze onverwachte ontwikkeling. Kit plaagt Emilia graag door te kokhalzen als hij aan hun Game of Thrones-relatie denkt. Dat is ook precies hoe Emilia denkt dat Daenerys gaat reageren als de incestueuze waarheid in seizoen acht onvermijdelijk aan het licht komt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie