Eerste teaser trailer Mother! met Jennifer Lawrence is razendspannend: comeback Aronofsky?
Is Darren Aronofsky terug met ‘Mother!’? De eerste teaser trailer van de film met Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Michelle Pfeiffer en Kristen Wiig is in elk geval razendspannend.

Plot en teaser trailer Mother!

Mother! – een film die past binnen de genres drama, mysterie en horror – draait om een stel dat bezocht wordt door vreemdelingen, die daarmee hun vreedzame bestaan verstoren. In de teaser horen we vooral veel, terwijl Jennifer Lawrence  door een leeg huis loopt en een voordeur opent. Ondertussen vertellen stemmen het verhaal.
Het begint met de bezoekers die binnenkomen, gevolgd door Javier Bardem die onheilspellend zegt: “Ze zijn hier om mij te zien”. De teksten worden alsmaar naargeestiger, terwijl de onrustige soundtrack aanzwelt. “Moordenaar!”, roept Jennifer Lawrence uiteindelijk, voordat we beelden zien die passen bij de sfeer die inmiddels is gezet: vuur, spartelende insecten, geweld….

Regisseur Darren Aronofsky’s laatste film is Noah uit 2014, over de Ark van Noach. Anders dan veelgeprezen voorgangers zoals Requiem for a Dream, The Wrestler en Black Swan, kon die film niet op goede kritieken rekenen. Levert deze film Aronofsky een comeback op?

Mother! verschijnt op 14 september in de bioscoop.

Eerder verscheen er ook al een intrigerende poster voor ‘Mother!’.

Krijg dit audiobook gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie