Eerste volledige trailer Mary Poppins Returns
De eerste volledige trailer van Mary Poppins Returns is uit, het vervolg op de bekende Disney-musical uit 1964. Mary Poppins, een nanny met magische krachten, keert terug bij de opgegroeide kinderen van de familie Banks om hen en de volgende generatie te helpen bij het verwerken van een tragisch verlies.

Wat met name opvalt in de trailer, is in hoeverre men heeft gepoogd vast te houden aan de stijl van het origineel. De Londense straat waarin de familie woont oogt nog exact hetzelfde. Ook is er in Mary Poppins returns weer plaats voor een combinatie van echte acteurs en 2D-animatie, iets wat tegenwoordig niet vaak meer in films te zien is.

De hoofdrol in de film wordt vertolkt door Emily Blunt, die daarmee Julie Andrews opvolgt als Mary Poppins. Ook Meryl Streep, Colin Firth, Angela Lansbury, Emily Mortimer, Ben Whishaw en Lin-Manuel Miranda maken hun opwachting. Erg speciaal is dat Dick van Dyke in de film te zien is. Hij speelde in het origineel de schoorsteenveger Bert en bankier Mr. Dawes Senior. Nu vertolkt hij, op 92-jarige leeftijd, de rol van Mr. Dawes Junior.

Mary Poppins Returns verschijnt op 20 december 2018 in de Nederlandse bioscopen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie