Zo groot wordt Avengers: Infinity War, tientallen acteurs op één podium
Avengers: Infinity War staat al lange tijd in de agenda als het grootste aankomende hoogtepunt in het Marvel Cinematic Universe, en misschien ook wel voor films in het  algemeen. In april 2018 komen The Avengers, Spider-Man, The Guardians of the Galaxy, Doctor Strange, Ant-Man en vele anderen samen in een plot dat draait om de Infinity Stones en de strijd tegen de boosaardige Thanos. De gebroeders Russo, verantwoordelijk voor de regie, hebben bevestigd dat er in totaal 67 (!) karakters langs zullen komen in de film.

Acteurs op één podium

Afgelopen weekend kregen bezoekers van de D23 Expo in het Amerikaanse Anaheim een idee van hoeveel acteurs er aan deze productie verbonden zijn, toen een groot aantal castleden het podium op werd geroepen. Onder andere Robert Downey Jr. (Iron Man), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Tom Holland (momenteel in de bioscoop met Spider-Man: Homecoming), Chris Hemsworth (Thor) en Josh Brolin (Thanos) waren van de partij. Bij elkaar vulden ze een heel podium van links naar rechts.

Eerste beelden Infinity War

Bezoekers van de door Disney (het moederbedrijf van Marvel) georganiseerde Expo kregen ook al enkele minuten uit Infinity War te zien. Het wachten is vooralsnog op een trailer voor ons gewone stervelingen die daar niet bij konden zijn. Nieuwsgierige mensen kunnen alvast onderstaande video van IGN checken, waarin het getoonde beeldmateriaal wordt beschreven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie