Wat verbergt Peter Parker in nieuwe trailer Spider-Man: Homecoming?
Nog even geduld en de nieuwste Spider-Man reboot is hier: Spider-Man Homecoming. Vandaag is er weer een nieuwe trailer uitgekomen. Niet iedereen is even enthousiast over het idee van alweer een Spider-Man film, maar tegelijkertijd is de superheld nu in het Marvel Cinematic Universe terecht gekomen, en dat geeft gezien de andere successen uit die reeks goede hoop op een leuke film.

Er lijkt met Homecoming te worden ingezet op het verhaal van een jonge, onervaren Spidey (gespeeld door Tom Holland) die onder de vleugels van Tony Stark (Robert Downey Jr.) wil uitgroeien tot meer dan een ‘neighborhood vigilante’. En die wens van Spider-Man lijkt werkelijkheid te worden als hij in aanraking komt met slechterik The Vulture, gespeeld door Michael Keaton.

Wordt Spider-Man Homecoming een herhaling van zetten na meerdere Spidey-films in de afgelopen jaren, of weet Marvel deze komische held tot nieuwe hoogtes te laten stijgen? Vanaf 6 juli kun je erachter komen in de bioscoop, tot die tijd is er alvast deze nieuwe trailer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie