Stranger Things seizoen 2 gaat op 27 oktober in premiere (+ teaser trailer!)
Goed nieuws voor de fans van Netflix-serie Stranger Things. Netflix heeft een releasedatum gegeven voor het tweede seizoen van de serie: 27 oktober 2017.

Hoewel het dus nog een aantal maanden wachten geblazen is, zullen veel mensen blij zijn met het nieuws dat er een datum is. Dat er een tweede seizoen zou komen werd al vrij snel duidelijk toen het eerste seizoen het vorig jaar heel goed deed.

Stranger Things verhaal

Stranger Things gaat over een groepje kinderen uit een klein Amerikaans dorp dat op zoek gaat naar hun vriendje, die in een mysterieuze onderwereld is verdwenen. De serie viel onder meer op door het spannende jaren tachtig retro-sfeertje met een mysterieuze synthesizer soundtrack, en betekende een heuse comeback voor actrice Winona Ryder, die de moeder van de verdwenen jongen speelt.

Trailer en poster

De aankondiging voor seizoen 2 ging gepaard met een teaser trailer die je alweer helemaal terugwerpt in de rare en spannende gebeurtenissen van het eerste seizoen. En wat laat die poster voor iets nieuws in de wolken zien? In je agenda zetten dus!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie