Regisseur Guardians of the Galaxy 2 onthult: Maar liefst 5 extra scènes tijdens de aftiteling
Je kunt maar beter niet te snel uit de bioscoop weggaan als je binnenkort naar Guardians of the Galaxy 2 gaat (dat kan vanaf 27 april). Regisseur James Gunn heeft namelijk onthuld dat er tijdens de aftiteling maar liefst vijf (!) extra scènes te zien zullen zijn.

We zijn van films uit het Marvel Cinematic Universe al gewend dat er één of twee extra clips te zien tijdens de aftiteling. Buiten dat dit filmbezoekers uitnodigt om te lezen wie er allemaal aan de film hebben meegewerkt, is het extra beeldmateriaal ook een manier om de verschillende films uit de Marvel-wereld met elkaar te verbinden. Vijf extra scènes is nog niet eerder vertoond.

Gunn meldde het nieuws in de vorm van een correctie op Twitter. De website ScreenRant meldde daar dat er vier extra clips zouden zijn, maar Gunn deed er een schepje bovenop en zei: “Het zijn er eigenlijk vijf”.

Ongetwijfeld zal in ieder geval één extra scène deze keer worden gebruikt om een link te leggen naar de Avengers. In 2018 gaan we The Avengers en The Guardians of the Galaxy namelijk samen zien in Avengers 3: Infinity War.

#1 Galaxy Saver (Self-Proclaimed). #GotGVol2

Een bericht gedeeld door Guardians of the Galaxy (@guardiansofthegalaxy) op

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie