Matt Damon babysit tweeling George Clooney, maar dan gaat het helemaal fout!
George Clooney werd onlangs voor de eerste keer vader, van een tweeling nota bene. Op bezoek bij de talkshow van Jimmy Kimmel stelt hij de kids aan het publiek voor. En wie komt eraan gelopen: ‘manny’ Matt Damon! Oftewel, een mannelijke nanny.

Matt Damon komt wel vaker langs bij Jimmy Kimmel, en de twee liggen elkaar niet zo. Matt heeft dan ook wraak in gedachten. Als hij de kinderen uit hun wagen wil halen, loopt het allemaal heel anders dan gepland…

Clooney regisseerde zijn vriend Matt Damon voor de nieuwe film Suburbicon, die binnenkort uitkomt. Uit dezelfde show als de clip hierboven komt dit gesprekje van Clooney en Jimmy Kimmel, waarin ‘terrible actor’ Matt er van langskrijgt.

Laatst kwam Damon hij ook al de boel verstoren tijdens een bezoek van Chris Hemsworth en zijn collega’s van Thor: Ragnarok.

De ‘vete’ tussen Jimmy en Matt duurt nu al jaren. Leuk om ook nog eens terug te kijken naar hoe het allemaal ontspoorde. Sarah Silverman, destijds Jimmy’s vriendin, zong ooit tijdens de show hoe ze een seksuele relatie met Matt Damon had. Die video ging volledig viraal, en hetzelfde gold voor de briljante reactie van Jimmy. Hij had ook een nieuwe bedpartner gevonden: Ben Affleck…

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie