John Goodman, Roseanne Barr en Sara Gilbert werken mee aan Roseanne-terugkeer
De sitcom Roseanne gaat een revival beleven. Volgens Deadline werken acteurs John Goodman, Roseanne Barr en Sara Gilbert mee aan een terugkeer van acht afleveringen. Ook Laurie Metcalf en John Galecki, die inmiddels grote bekendheid geniet door zijn rol als Leonard in The Big Bang Theory, zouden in gesprek zijn over deelname aan het project.

Roseanne was vanaf 1988 negen seizoenen lang te zien op zender ABC. In de veelbesproken laatste van 222 afleveringen bleken de gebeurtenissen in de serie grotendeels een verzinsel te zijn van het centrale karakter Roseanne. Het karakter van John Goodman, de vader van het gezin, bleek te zijn overleden bij een eerdere hartaanval.
Dat dit alles een eventuele terugkeer niet in de weg staat bleek in 2009 al in een blogpost van Roseanne op haar eigen website, waarin ze beschreef wat er allemaal in een reünie zou kunnen gebeuren. “DJ’s boek wordt gepubliceerd, Darlene ontmoet een vrouw en ze krijgen een reageerbuisbaby, Roseanne en Jackie openen het eerste legale marihuana-verkooppunt in Landord, Illinois om de hypotheek van het huis af te betalen, mam verkoopt een schilderij voor 10.000 dollar en het belangrijkste: papa blijkt nog te leven nadat hij zijn eigen dood in scène heeft gezet.”

Onduidelijk is nog waar de nieuwe afleveringen van Roseanne uitgezonden gaan worden. Zowel ABC als Netflix zouden interesse hebben in de uitzendrechten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie